Lezing Josien Lucht-Kruimer

13 december organiseert de fokvereniging het Friesche Paard Midden-Nederland een lezing over de voortplanting van het paard bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Josien Lucht-Kruimer zal deze avond verzorgen. Josien is al 12 jaar werkzaam op een Europees gecertificeerd dekstation waar ze zich bezig houd met alle facetten van de voortplanting van het paard. Tijdens deze avond zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: anatomie van het geslachtsapparaat, cyclus van de merrie, het laten dekken van de hengst en de spermaverwerking, het insemineren, de dracht en ‘’probleem merries’’. Ook gaat zij in op Friezen in het bijzonder.

Bij de ontvangst tussen 19.30-20.00 zal er koffie en thee klaar staan. Om 20.00 start de lezing. Aan het einde is er ruimte voor vragen en daarna zullen we afsluiten met een borrel.

Voor leden van de fokvereniging het Friesche Paard Midden-Nederland is deze avond gratis. Voor niet-leden kost het 5 euro. Opgave verplicht via activiteitenfrieschepaardmn@gmail.com of stuur een privébericht via Facebook. Geef daar je naam door en of je lid bent van de fokvereniging het Friesche Paard Midden-Nederland of niet.

Waar? De Nieuwe Heuvel, Veenstraat 1, 6741 EC Lunteren.
Wanneer? 13 december om 20.00.
Wat? Lezing over voorplanting van het paard.
Opgave? Opgave verplicht via activiteitenfrieschepaardmn@gmail.com of stuur een privébericht via Facebook. 
Kosten? Leden GRATIS. Niet-leden: 5 euro.

Hopelijk tot 13 december!